Kunstzinnige duurzaamheid wordt realiteit

Maandag 9 september 2013 is het zo ver. Tijdens een feestelijke opening wordt in Oldenzaal het kunstwerk op het ‘witte doek’ onthult.

Kunstzinnige duurzaamheid wordt realiteit

Vanuit de gedachte van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt aandacht gevraagd voor het verduurzamen van daken, om zo co2 uitstoot te verminderen en een maatschappelijke bijdrage te leveren aan een beter milieu. Het gedachtengoed is stappen te durven zetten om in een collectief, duurzame vernieuwingen in de bouw te realiseren.

Kunstzinnige duurzaamheid wordt realiteit, 2

Rosico Roof & Signage Coating en kunstenaar René Guillot hebben de handen ineen geslagen om een groots kunstwerk te creëren dat zichtbaar is vanuit de lucht. Som= stelde het dak van het Gelderman complex beschikbaar. Hierop bracht Rosico met zijn unieke coating het ‘witte doek’ aan waarop kunstenaar René Guillot zijn schilderij heeft gecreëerd.

Rosico Roof & Signage Coating

Tijdens de opening zal gastspreker Dave Blank van het Mesa + Institute For Nanotechnology meer vertellen over dit bijzondere project. Het kunstwerk zal op vernieuwende wijze worden onthuld door Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt en zangeres Tania Kross zal een lied ten gehore brengen dat speciaal voor deze avond is gekozen. Met als doel verbinden en inspireren in onze samenleving door middel van kunst en nieuwe technologie.

Plaats een reactie