Krista Kuitwaard wint Ariëns Kappersprijs

Krista Kuitwaard, aios in het Erasmuc MC Rotterdam, heeft na afloop van de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN) op 5 november 2009 de Ariëns Kappersprijs overhandigd gekregen van de voorzitter van de NVN, prof. dr. J.H.J. Wokke.

De NVN kent deze geldprijs iedere twee jaar toe aan de pas opgeleide neuroloog of arts in opleiding tot neuroloog die in de afgelopen twee jaar het beste artikel heeft gepubliceerd op het gebied van de klinische neurologie in een peer reviewed tijdschrift.

De Nederlandse Vereniging voor Neurologie is de wetenschappelijke beroepsvereniging van neurologen en assistenten in opleiding tot neuroloog. De vereniging heeft als belangrijkste taak het bewaken, het bevorderen en het optimaliseren van de vakinhoudelijke kwaliteit van zorg voor mensen met aandoeningen van het zenuwstelsel of van de spieren.

De Nederlandse Vereniging voor Neurologie is de officiële wetenschappelijke vereniging voor het specialisme neurologie. De vereniging stelt zich ten doel alle belangen van de neurologie te behartigen.

Plaats een reactie