KOOZA van Cirque du Soleil voor het eerst in Nederland

Vanaf 13 maart tot 14 april 2014 zet Cirque du Soleil haar grote witte tent weer neer op P2 naast de Amsterdam ArenA voor de spectaculaire KOOZA shows.

Cirque du Soleil: KOOZA

Deze Cirque du Soleil voorstelling is nog nooit eerder in Nederland vertoond en staat nu enkel in Amsterdam, voor slechts een maand, voordat het gezelschap de rest van Europa aan gaat doen.

Cirque du Soleil, Charivari

KOOZA is ontwikkeld en geregisseerd door David Shiner, één van de Cirque artiesten van het eerste uur. Vroeger stond hij als clown in de arena en die afkomst verloochent zich niet: KOOZA zit vol frivoliteit en humor.

Kooza

Aan spanning en spectaculaire acts ontbreekt het de show ook niet, met als onbetwist hoogtepunt het Wheel of Death. Het Columbiaanse duo Jimmy Zapata en Ronald Montes halen halsbrekende toeren uit op een rad dat met duizelingwekkende snelheid ronddraait.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 35,50 (volwassenen) of € 25,50 (kinderen) via www.cirquedusoleil.com/kooza of via www.ticketmaster.nl/kooza. Telefonisch reserveren kan ook: 0900-300 1250.

De kaartverkoop is al van start gegaan en het Canadese Cirque du Soleil bewijst wederom een ongekende populariteit in Nederland te genieten.

Plaats een reactie