Koningin Beatrix bij Majoor Bosshardt Jubileum Gala

Hare Majesteit de Koningin is vrijdagavond 11 mei 2012 aanwezig bij het Majoor Bosshardt Jubileum Gala in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het gala is de start van het jubileumweekend ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van het Leger der Heils.

Hare Majesteit de Koningin

Tijdens het Majoor Bosshardt Gala vinden diverse optredens plaats. De kandidaten komen voor uit het werkveld van het Leger des Heils. Deze mannen, vrouwen of kinderen zijn winnaars van de voorrondes van het jaarlijkse de Kunst- en theaterprogramma dat door het Leger wordt georganiseerd.

Majoor Bosshardt Dinnershow 2011

Naast optredens wordt ook de Majoor Bosshardt Prijs uitgereikt. Deze prijs is ingesteld om het leven en het werk van de majoor te blijven gedenken en staat symbool voor onbaatzuchtigheid, liefde voor mensen en betrokkenheid bij de samenleving. Eerdere winnaars van de prijs zijn Prinses Laurentien, Erica Terpstra en Marco Borsato. De presentatie van het Gala ligt in handen van Humberto Tan.

Alida Margaretha Bosshardt, vooral bekend als Majoor Bosshardt

Dit jaar gedenkt het Leger des Heils in Nederland dat op 8 mei 1887 het evangelisatiewerk in Amsterdam van start is gegaan. In de jaren daarna ontwikkelde de organisatie zich zowel als kerkgenootschap als professionele zorgorganisatie. Het Leger telt nu ruim 5.000 heilssoldaten en –officieren, 5.400 professionals en bijna 5.000 vrijwilligers en biedt cliënten naast begeleiding en behandeling ook mogelijkheden voor dagbesteding.

Meer informatie
http://www.legerdesheils.nl

Plaats een reactie