Kom eten en leer eetverleidingen weerstaan

Schuif aan op 18 april 2012 in het sfeervolle Corvershof bij het kennisdiner met vergeten groenten op het menu! Hoe weersta je de verleidingen en start je met een gezondere leefstijl?

Ingrid Steenhuis en Wil Overtoom vertellen over hun boek Smartsize me

Ingrid Steenhuis en Wil Overtoom, schrijvers van het boek ‘Smartsize Me!’ vertellen over hun onderzoek naar hoe je het beste controle kunt krijgen over eetgedrag. En dat op een wetenschappelijke en praktische manier. De opbrengst gaat naar voedselprojecten in Oeganda en Amsterdam.

VU connected Kennisdiner, 4 gangen
Spreker(s): Ingrid Steenhuis & Wil Overtoom (Smartsize Me!)
Samen met: Stichting Happy Gift
Thema/dossier: Slim Eten
Datum: 18 april 2012
Tijdstip: 19:00 t/m 21:30 uur
Plaats: Het Corvershof, Nieuwe Herengracht 18, Ansterdam

Verleidingen weerstaan
Omgevingsdruk verleidt ons vaak tot ongezond eten. Hoe kan je deze druk weerstaan? Hoe kan je een gezondere leefstijl op pakken? Steenhuis en Overtoom combineren wetenschappelijke inzichten met managementtechnieken om meer grip te krijgen op je eigen eetgewoonte.

Hoe schuif ik aan?
Ontvang op een fraaie locatie een compleet viergangendiner, slimme kennis over een gezonde leefstijl en steunt twee projecten. LET OP: reserveren kan tót 16 april 2012.

De toegangsprijs voor VU Connected-leden bedraagt € 50. Log in met je account en bestel een kaartje. De toegangsprijs voor niet leden bedraagt € 60. Met dit bedrag ontvang je tevens een lidmaatschap van VU Connected. Je kunt met dit lidmaatschap een jaar lang gratis naar al onze events. Maak een account aan. Log in met je inlognaam/wachtwoord en bestel je kaartje.

Heb je voorkeur voor vegetarische gerechten? Stuur dan een mailtje aan Joël Friso: joel.friso@vuconnected.nl

Kan je 18 april niet?
De kennisdiners zijn een initiatief van VU Connected en Stichting Happy Gift, organisatie achter Cultural Cookery. Kan je 18 april niet aanschuiven? Geen nood! 2 mei 2012 vindt een tweede kennisdiner ‘Het oerdieet‘ plaats.

Plaats een reactie