Kneipp for Men wint prestigieuze Astir Award

Op donderdag 11 februari 2010 werden in Hotel American aan het Leidseplein in Amsterdam voor de 25e keer de Astir Awards uitgereikt, de prestigieuze persprijs voor de beste beautyproducten van het jaar. Een jury van 47 cosmeticajournalisten koos uit maar liefst 220 inzendingen de producten die volgens hen de Astir Award verdienden. In de categorie mannenverzorging kwam de vorig jaar gelanceerde Kneipp for Men-serie als winnaar uit de bus. Kneipp ontving de prijs uit handen van Patricia Paay en haar dochter Christina.

Vorig jaar zomer lanceerde Kneipp drie nieuwe doucheproducten speciaal voor mannen: Kneipp for Men Douche. Een serie verfrissende douchegels in de geuren Cyprès, Bergamot Vétiver en een shampoo/douche Lemongrass. Krachtige en stoere aroma’s die in de smaak vallen bij de mannelijke consument. Dat nu ook een vakjury van cosmeticajournalisten de Kneipp for Men Douches bestempelt als beste product in de categorie mannenverzorging is een groot compliment.

Drie verschillende douchemomenten
‘Kneipp speelt met Kneipp for Men in op een trend in verzorgingsland. Net als vrouwen, beleven ook mannen het douchen steeds meer als een moment voor zichzelf. Niet om schoon te worden of op te frissen, maar om te ontspannen’, aldus Frank van Tussenbroek, Marketingmanager van Kneipp. Uit een onderzoek van Blauw Research in opdracht van Kneipp blijkt, dat er drie verschillende douchemomenten bestaan:

* Functional. ’s Ochtends met als doel: wakker worden;

* After Sports. Na het sporten met als doel: schoon worden;

* Emotional. ’s Avonds en in het weekend met als doel: ontspannen.

Het aantal Nederlandse mannen dat kiest voor een ‘emotionele douche’ neemt vandaag de dag nog steeds toe.

Productinformatie Kneipp for Men
Net als de rest van het Kneipp assortiment, bevatten de Kneipp for Men Douches uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. De pure etherische oliën geven een krachtig aroma af dat een heerlijke geur verspreidt in de douche of badkamer. De douches zijn dermatologisch getest, zeepvrij en vrij van siliconenoliën, minerale oliën en conserveringsmiddelen zoals parabenen. De Kneipp for Men producten zijn hierdoor geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Over Kneipp
Alle producten van Kneipp, van bodylotion tot massageolie, van voedingssupplementen tot kruidenthee, zijn gebaseerd op natuurlijke plantenextracten en andere zuivere ingrediënten. Opgericht in 1891 door Dr. Sebastian Kneipp, is Kneipp vandaag de dag een modern merk, gebaseerd op traditionele waarden.  Voor meer informatie: www.kneipp.nl

Plaats een reactie