Klokhuis Vragendag bij Naturalis in Leiden

Vragen staat vrij tijdens de Klokhuis Vragendag op zondag 20 maart in Naturalis. Nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen hun vragen over de natuur stellen aan deskundigen van Naturalis. Daarnaast zijn in het museum tal van activiteiten.

Wekenlang heeft het Klokhuis haar kijkers opgeroepen om hun vragen in te sturen. De vragenstellers hebben inmiddels allemaal een uitnodiging voor de Klokhuis Vragendag bij Naturalis ontvangen. Een groot deel van hen heeft een speciale afspraak met een deskundige van Naturalis, die de vraag persoonlijk beantwoordt.

Ook zonder vraag is er genoeg te doen. Bij de Vraag-maar-raak-balie kunnen kinderen tussen 12.00 uur en 16.00 uur hun spontane vragen over de natuur stellen. Daarnaast zijn door het hele museum heen speciale activiteiten georganiseerd, zoals Doe & Ontdek Walvissen en een speciaal programma in de cinema. Klokhuis presentatoren Bart en Dolores zijn de hele dag aanwezig. Zij presenteren de Klokhuis quiz en nemen het publiek mee in een zoektocht naar dino’s. Ook delen zij handtekeningen uit en er is een fotomoment.

Voor iedereen die tijdens de Klokhuis Vragendag iets gemist heeft, het nog een keer wil beleven of er helemaal niet bij kon zijn, maakt het Klokhuis een leuk filmpje over de dag voor op de website.

De activiteiten in het kader van de Klokhuis Vragendag vinden plaats tussen 12.00 uur en 16.00 uur, het museum is van 10.00 tot 17.00 uur open. Voor de dag gelden de standaard entreeprijzen van Naturalis.

Plaats een reactie