Klinisch chemicus Rein Hoedemakers geeft webinar

Klinisch chemicus Rein Hoedemakers geeft webinar

Klinisch chemicus dr. Rein Hoedemakers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis geeft op 7 september 2011 een webinar over een nieuwe diagnostische test bij de ziekte van Kahler. Het webinar is wereldwijd live te volgen door middel van een inlogsysteem.

Dr. Hoedemakers zit tijdens zijn lezing zelf in een studio in Duitsland. Het webinar gaat over de klinische validatie van een nieuwe test voor vrije lichte ketens (komt voor bij multiple myelomen) die door Siemens Healthcare Diagnostics op de markt wordt gebracht. De klinische validatie is in het Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium in Den Bosch als eerste site op de wereld uitgevoerd in samenwerking met oncoloog Hans Pruijt. De resultaten zullen binnenkort ook internationaal gepubliceerd worden.

Het webinar is bedoeld voor internisten, laboratoriumartsen en klinisch chemici wereldwijd. Deelnemers kunnen zich hiervoor via www.siemens.nl/diagnostics/webinars aanmelden. Door het volgen van dit webinar leren zij meer over de prestaties van de functies van nieuwe Siemens monoclonale testen om FLC Kappa en Lambda te kunnen bepalen en de klinische toepassing van deze nieuwe testen. Interactie komt tot stand, doordat tijdens het webinar een vraag kan worden ingetypt. Een moderator verzamelt de vragen en na de webinar is er een half uur ingeruimd om die te beantwoorden. Vanwege het internationale karakter van dit webinar zal de voertaal Engels zijn.

Plaats een reactie