Kleine Campings in je broekzak

Alle informatie die kampeerliefhebbers van kleine campings nodig hebben vinden smartphonegebruikers in de nieuwe ANWB app Kleine Campings. Deze app geeft informatie over campings met minder dan 40 standplaatsen op natuurterreinen of bij de boer in 20 landen van Europa, kleinschalig en puur. De app Kleine Campings kost €2,69 en is verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Kleine Camping 1

– iPhone: ANWB app Kleine Campings
– Android: ANWB app Kleine Campings

De app Kleine campings bevat de landen: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Tsjechië, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Groot Brittannië en Ierland.

Vernieuwd ANWB Campingapps
De ANWB Campingapps zijn vernieuwd en nu verkrijgbaar in de app store van Apple en Android. De digitale versie van de bekende ANWB campinggidsen is naar aanleiding van tips van gebruikers geheel vernieuwd en verbeterd. De informatie over de campings is uitgebreid en makkelijker te filteren. De apps zijn ook offline te gebruiken (Vanaf april ook met de kaarten).

Kleine Camping 3

Kampeerders kunnen zoeken op kaart, op naam of op soort camping, in hun favoriete gebied of streek maar kunnen ook eenvoudig achterhalen of honden op een camping welkom zijn. Alle campings zijn geïnspecteerd door de ANWB Campinginspecteurs en alle informatie is objectief en helder weergegeven.

Ook is het mogelijk campings te beoordelen of tips te geven over de camping of over de omgeving. Deze informatie is eenvoudig te delen via social media.

De landen die de camping app deel 1 bevat zijn: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal, Groot Brittannië, Ierland en Andorra.

Deel 2 bevat de landen: Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Slovenië, Hongarije, Roemenië, Griekenland, Liechtenstein en San Marino.

De apps Camping 1 en Camping 2 zijn te downloaden in Google Play en de App store en kosten € 4,49 per stuk.

– iTunes: Campings 1 2013
– iTunes: Campings 2 2013
– Android: Campings 1 2013 en Campings 2 2013

Plaats een reactie