Klaar voor seks binnen 2 seconden

In het Centrum van Amsterdam werden zaterdagmiddag 15 december 2012 heuse condoom-aanbrengwedstrijden gehouden.

Voorbijgangers (v.a. 18 jaar) mochten hun vaardigheden tonen door zo snel mogelijk vijftien dildo’s van een rubberen jasje te voorzien op de speciale Pabo’s dildo-bakfiets.

Is sneller ook veiliger?
Woordvoerder Cindy Diehl van Pabo BV die het per bakfiets rondrijdende evenement organiseerde: “Nee, de snelheid heeft niet met veiligheid te maken. Wat we wel weten is dat vooral jongeren vaker afzien van condoomgebruik omdat ze het te veel gedoe vinden. Dit condoom werkt zo makkelijk, dat we denken dat het vaker gebruikt zal worden. En dan komt het de veiligheid wel ten goede.”

Hoe breng je een Wingman condoom aan met een hand

Het betreffende condoom toepasselijk Wingman genaamd – zit in een kunststof houdertje met vleugelvormige handgreepjes. Je neemt het houdertje tussen duim en wijsvinger, legt het condoom op de penis, beweegt het houdertje naar beneden en het condoom zit op zijn plek.

De meeste reacties waren positief. Volgens Jeffrey (22) uit Heerhugowaard was het zelfs een turn-on: “Dit is echt kicken, ik krijg meteen zin om ‘m te gaan gebruiken!”

Kim (19) uit Rotterdam gaf echter aan: “binnen 2 seconden had ik er één aangebracht, maar ben benieuwd of dat voor mijn vriendje snel genoeg zal zijn”!

Revolutie
Cindy Diehl: “Dit is echt iets nieuws, een revolutie binnen de condoommarkt. Niet in de vorm van nieuwe smaakje of ribbeltjes, maar gewoon een condoom dat je makkelijker aan kunt brengen en zo dun is dat het gevoel tijdens het vrijen beter is. Geen gedoe meer en lekkerder en veilig vrijen, dat willen we toch allemaal”. Met een totaal aantal vrijwillige deelnemers van 82 in vier uur tijd, zou dit laatste wel eens kunnen kloppen.

Plaats een reactie