Kinderboekenserie Bono & Skip van start voor kinderen die op reis gaan

Bono en Skip zijn reisverhalenboeken voor kinderen die de wereld willen ontdekken. Kinderen proeven de sfeer, ontdekken een land en beleven met de vlooien Bono en Skip hun eerste avonturen in Thailand, Amerika en Oostenrijk.

Net terug van vakantie of nog een leuke vakantie voor de boeg? Samen met de reislustige en avontuurlijke vlooien Bono en Skip maken ouders en kinderen van hun reis een leerzaam en vrolijk avontuur. In Thailand gaan Bono en Skip op zoek naar tijgers, olifanten en apen. In Amerika rijden ze met de auto door de woestijn en in Oostenrijk nemen ze skiles in Tirol. Voor elk land een nieuw boek met daarin een spannend voorleesverhaal, leuke reisverhalen, spelletjes, veel weetjes en informatie over het land van bestemming.

De Wereld Over
De auteurs en hun kinderen zijn een jaar op wereldreis geweest. Op mooie en bijzondere plekken op de wereld zijn de eerste verhalen van Bono en Skip ontstaan. Nu, anderhalf jaar na hun terugkomst, zijn de eerste boeken klaar. De boeken zijn geschreven voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar en worden uitgegeven door De Wereld Over. De Wereld Over maakt wereldproducten voor kinderen.

De eerste boeken zijn nu te koop op de nieuwe website: www.bono-en-skip.nl

Plaats een reactie