Kinderbeweegfestijn op Nationale Gezondheidsbeurs

Tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht (21 tot en met 23 januari) zal Uitgeverij Fysio Educatief een beweegfestijn organiseren. Het podium bij de stand van de uitgeverij is continu in beweging. Uit de beweegmethodiek van De KlasBeweegt!, ‘Bewegen doe je zo’, -ontwikkeld voor scholen en al in diverse Europese landen ingevoerd – worden verschillende programmaonderdelen samen met bezoekers uitgevoerd. Balansoefeningen, dans, fantasiereis; alles komt aan bod in deze speelse momenten over de dag heen.

Muziek en discussie
Er is veel meer te beleven voor kinderen en ouders op de stand van Fysio Educatief. Geïnteresseerden kunnen meediscussiëren aan de discussietafel over allerlei thema’s omtrent beweging, onderwijs, gezondheid en ouderparticipatie. Mensen die beweging hoog in het vaandel dragen vertellen op het Beweegforum van Fysio Educatief wat hun drijfveren zijn. Het programma wordt dagelijks bekend gemaakt.

Goede voorbeelden
Daarnaast is Fysio Educatief actief op zoek naar talloze goede voorbeelden waarbij mensen elkaar vinden en waarbij door beweging lichamelijke en mentale gezondheid en niet te vergeten leerprestaties, worden verbeterd. Doe mee met de breed opgezette mediacampagne voor beweging, waarin het beweegplatform deze goede voorbeelden zichtbaar zal maken. Aan de redactietafel kunt u uw verhaal kwijt.

Om een bewogen dag af te sluiten nodigt Uitgeverij Fysio Educatief ( standnummer V26) iedereen uit voor een dans en een borrel.

Korting!
Kaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs kosten € 12,50 per persoon, maar zijn ook met korting van € 3,50 online verkrijgbaar. De Nationale Gezondheidsbeurs is geopend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 januari 2011 van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht.

Meer weten of online uw kaart bestellen? Kijk op www.denationalegezondheidsbeurs.nl.

Plaats een reactie