Kinderafdeling van het Diaconessenhuis Meppel ontvangt cheque van Beatrixschool

De kinderafdeling van het Diaconessenhuis Meppel heeft op maandag 17 januari 2011 van de Beatrixschool in Steenwijk een cheque van 650 euro ontvangen om speelgoed aan te schaffen. Dit bedrag hebben de leerlingen en hun ouders met een bijzondere verloting bij elkaar gebracht.

Zoals elk jaar kiezen de kinderen van de Beatrixschool een goed doel met Kerst. “De keuze voor de kinderafdeling van het Diaconessenhuis was snel gemaakt,’ zegt juf Gerda van der Velde. ‘Voor de kinderen is het dichtbij. Sommige kinderen hebben er zelf gelegen en ouder Roelien Simonis die er werkt, heeft bij ons op school over de kinderafdeling verteld.’

Kinderen en ouders zijn vervolgens aan de slag gegaan om prijzen voor de verloting te maken en te verzamelen: kerstversiering, cakes, appeltaarten en andere lekkernijen. De verloting was tijdens het Kersfeest op school en leverde € 624,72 op. Intertoys Steenwijk heeft dit bedrag aangevuld tot € 650,- en biedt daarnaast ook nog een korting van 10% aan de kinderafdeling.

Maandag 18 januari jl. kwamen kinderen en juffen naar het ziekenhuis om de cheque aan de medewerkers van de kinderafdeling te overhandigen. Die zijn daar vanzelfsprekend erg blij mee. Daarmee kan de kinderafdeling heel veel nieuw speelgoed aanschaffen.

Plaats een reactie