KiKa ontvangt 47.500 euro van rigter! live

In een stampvolle foyer van de Philharmonie in Haarlem ging het dak eraf tijdens de zesde editie van rigter! live. Een geweldig resultaat voor KiKa, waarvoor het festival belangeloos werd georganiseerd door 65 vrijwilligers. “Het was spannend dit jaar. Een grotere ruimte zonder faciliteiten, we moesten alles zelf opbouwen, maar het is gelukt! Geweldig, want nu hebben we nog meer kunnen ophalen voor KiKa dan voorgaande jaren. Er kunnen meer mensen in de Philharmonie.”, aldus Monique Rietveldt en Daan van Rijsbergen, initiatiefnemers van rigter! live.

Artiesten
Met elk twee nummers van zichzelf en een echte arbeidsvitaminenklassieker traden respectievelijk The Hype, Tim Knol, Van Dik Hout, de 3FM DJ’s als The Village People, Nick & Simon, Go Back to the Zoo, Caro Emerald, Alain Clark, Viggo Waas en Frank Lammers, Acda en de Munnik en Anita Meijer op. Het publiek ging evenals andere jaren uit zijn dak bij de vrije vertaling van alle bekende nummers. Ook voor de artiesten was het wederom een privéfeestje:”Geweldig om in zo’n sfeer te kunnen optreden en dat ook nog voor het goede doel! Iedereen werkt eraan mee omdat ze het leuk vinden en dat maakt het ontzettend intiem en bijzonder.”, aldus Alain Clark.

Over rigter! live

rigter! live is een jaarlijks terugkerend festival waar organisatie en artiesten geheel belangeloos aan meewerken voor KiKa. Het heeft dit jaar plaatsgevonden op maandag 15 november in de Philharmonie in Haarlem van 20.30 uur tot 00.30 uur.

Plaats een reactie