Kids ‘Zien ze vliegen’ tijdens hun verjaardagsfeest in Safariepark Beekse Bergen

Achter de schermen kijken van de roofvogelshow van Safaripark Beekse Bergen. Dat is eigenlijk alleen maar weggelegd voor valkeniers en rangers. Maar, vanaf dit najaar stellen de vogelkenners speciaal voor kinderfeestjes hun domein met enorme vogels open.

Tijdens een nieuw arrangement krijgt de jarige (met vriendjes en vriendinnetjes) een tour langs de vogels, leren zij braakballen uitpluizen en mogen de echte durfals een oehoe, torenvalk of woestijnbuizerd op hun hand nemen.

Afrikaanse Oehoe

De roofvogelshow in Safaripark Beekse Bergen is door bezoekers één van de meest gewaardeerde onderdelen van hun dagje Afrika. De vogels vliegen tijdens de show in hoog tempo rakelings over het publiek, terwijl de valkenier in vliegende vaart de spannendste roofvogelweetjes vertelt. Menigeen is benieuwd hoe het er ’backstage’ aan toegaat.

Tijdens het nieuwe roofvogelkinderfeestje krijgen nieuwsgierige kids een rondleiding achter de schermen. Daar wordt verteld over de verschillende vogels en hun verzorging: Wat eten zij? Hebben de vogels het in de winter koud? Ook wordt de vogelkennis van de jarige op de proef gesteld. Als de feestvarkens samen braakballen hebben uitgepluisd, mag iedereen een grote vogel op een echte valkeniershandschoen dragen.

Informatie en reserveringen (vanaf € 20,95 p.p.) via 0900-0200 (€ 0,10 p.m.) en via www.beeksebergen.nl.

Plaats een reactie