Keune Haircosmetics lanceert online make-overtool

Keune Haircosmetics is iedere woensdag te zien in het succesvolle televisieprogramma ‘Look of Love’. Ruim één miljoen mensen ziet wekelijks hoe Keune hairstylisten Jeroen en Jennefer de kandidaten een compleet nieuwe look geven. Voor iedereen die zou willen weten welk kapsel bij haar past, heeft Keune onlangs een unieke online make-overtool op www.keune.nl gelanceerd. Net als de kandidaten in ‘Look of Love’ kan iedereen zijn partner nu verrassen met een nieuwe coupe. De eerste week zijn al meer dan 20.000 nieuwe looks gecreëerd.

Creëer online een nieuwe coupe

Het is moeilijk om een juiste coupe te bepalen, want iedere gezichtsvorm en gelaatskleur is anders. De Keune online make-over maakt het nu mogelijk om gemakkelijk een eigen coupe en kleur te creëren. Er kan gekozen worden uit bijna 1.000 verschillende coupes van bekende celebraties. De kapsels kunnen naar eigen wens gepersonaliseerd worden door bijvoorbeeld de lengte en kleur aan te passen. Er kunnen zelfs highlights worden toegevoegd. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat. De nieuwe coupe kan vervolgens op een “polaroid” en met een persoonlijke boodschap per mail naar een vriend of vriendin gestuurd worden.

De Keune make-overtool wordt groots aangekondigd door middel van een promotiecampagne op  RTL 4. Om de nieuwe coupe werkelijkheid te laten worden, wordt met een kortingsactie naar de Keune kapsalon verwezen.

2 gedachten over “Keune Haircosmetics lanceert online make-overtool”

  1. Ik probeer al tijden op de site van keune.nl te komen maar het lukt steeds maar niet. ik heb meerdere explorers gebruikt maar geen enkele doet het…..

    Beantwoorden
  2. ik heb hetzelfde probleem, wrs ligt die site gewoon plat. Slecht hoor….en heel zonde van al het reclamegeld wat ze erin hebben gestopt..

    Beantwoorden

Plaats een reactie