Ketenzorg hartfalen, CVA en COPD staan centraal in Denemarken

0
656

Op 31 maart en 1 april 2011 komt het elfde congres van het International Network of Integrated Care (INIC) bijeen. Thema’s op dat congres zijn onder meer de transmurale zorg aan patiënten met hartfalen, COPD en een CVA.

Ondergetekende ondersteunt graag de oproep van INIC om vòòr 1 oktober een voorstel in te dienen om een lezing te geven op dit congres. Zeker is dat tien workshops op dat congres gaan over de genoemde ziektebeelden: Inleiders presenteren dan de uitkomsten van een grote studie waarover de Nieuwsbrief eerder berichtte (klik hier voor dat bericht).

Wil jij naar dit congres? Wil je daar een lezing geven over jouw COPD-, hartfalen of CVA-project? Wil jij jouw kennis delen met vele andere Europeanen, Aziaten en Noord-Amerikanen? Klik dan hier, lees de brochure en stuur een voorstel voor een lezing in.

Auteur: Prof. dr. A.J.P. (Guus) Schrijvers
Professor Schrijvers bekleedt de leerstoel Algemene Gezondheidszorg bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde, Universitair Medisch Centrum Utrecht.