Kerstmarkt Flevoziekenhuis samen met lokale ondernemers

Dinsdag 14 en woensdag 15 december organiseert het Flevoziekenhuis een speciale kerstmarkt voor al haar medewerkers en vrijwilligers. Acht Almeerse ondernemers zijn gevraagd zich met hun verkoopwaar te presenteren op de markt. Daarnaast presenteert Parkhuys Almere zich als goed doel. De marktbezoekers krijgen speciaal geld om in de kramen te besteden.

Het Flevoziekenhuis staat midden in de Almeerse samenleving en heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Met de opzet van de kerstmarkt wil het ziekenhuis de lokale economie een steuntje in de rug geven.

Kerstpakket
Het Flevoziekenhuis geeft met deze opzet haar medewerkers en vrijwilligers de gelegenheid hun eigen kerstpakket bij elkaar te ‘shoppen’. In totaal zijn ongeveer 2200 medewerkers en vrijwilligers uitgenodigd voor de kerstmarkt. Zij kunnen kiezen uit diverse aanbiedingen van Almeerse ondernemers. De deelnemende winkels zijn: Oil & Vinegar, Selexyz Scheltema, Meeuwsen Parfumerie en Drogisterij, Viscircus Gebr. Koning, Fun Toys, Mitra slijterij, Drewes Speciaalzaak en Keurslagerij Pouw.

Goed doel
Op de kerstmarkt presenteert zich ook Parkhuys Almere, als goed doel waaraan de marktbezoekers (een deel van) hun geld kunnen besteden. Parkhuys Almere is een psychosociaal inloop- en begeleidingscentrum voor patiënten, partners, kinderen, mantelzorgers en alle anderen die direct of indirect met een ernstige ziekte te maken hebben.

Plaats een reactie