Ken jezelf, coach jezelf

Het boek Ken jezelf, coach jezelf boek leert je op praktische wijze zelf de regie in handen te nemen voor de omgang met jezelf én met anderen. Om te snappen hoe je relaties op het werk, met vrienden of thuis vormgeeft, moet je eerst naar jezelf kijken.

– Loop je jezelf voorbij of ben je niet in beweging te krijgen?
– Waarom zit de ene keer in je leven alles mee en voel je je in balans, terwijl op andere dagen alles tegenzit en je jezelf niet in evenwicht voelt?
– In hoeverre beïnvloeden bepaalde gebeurtenissen en bijbehorend gedrag elkaar?

Zelfkennis
Ken jezelf, coach jezelf vergroot de kennis over jezelf en geeft op een toegankelijke manier een blauwdruk van je eigen psychisch functioneren.

Stap-voor-stap-model
Aan de hand van heldere tekeningen en toegankelijke teksten wordt in vier delen inzichtelijk gemaakt hoe je psychologisch in elkaar zit. Een eenvoudig stap-voor-stap-model leert je op luchtige wijze met jezelf aan de slag te gaan aan de hand van talrijke oefeningen, voorbeelden en vragen.

Immers, we mogen dan wel als mens in grote lijnen hetzelfde in elkaar steken, wie we zijn en worden als individu hangt af van de persoonlijke invulling die we aan onszelf en ons leven geven.

Auteur
Ellen Evenhuis is coach/counselor op het gebied van leiderschap en loopbaanvraagstukken tot inspiratie en zingeving en geeft daarnaast mindfulnesstrainingen.

Koop bij bol.com

Ken jezelf, coach jezelf, Ellen Evenhuis

Plaats een reactie