Kamer 202

Kamer 202 is een nieuwe NTR-serie over het leven van patiënten die toevallig met elkaar op dezelfde ziekenhuiskamer belanden.

Acht afleveringen lang wordt het wel en wee gevolgd van patiënten die terechtkomen in kamer 202 van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Mensen die elkaar nog nooit eerder hebben gezien, liggen van de ene op de andere dag op dezelfde kamer.

Mensen met uiteenlopende aandoeningen. Mensen van verschillende achtergronden en milieus. Mensen die komen en gaan. Er zijn ergernissen, er is verbazing, maar er ontstaan in korte tijd ook banden voor het leven. Vooroordelen worden bevestigd maar ook sterk ontkracht. En welke geheime bekentenissen doen de patiënten voor de badkamercam?

In deze serie is de locatie het uitgangspunt. Wat voor levensverhalen komen er zoal voorbij op een doorsnee ziekenhuiskamer? Kamer 202 wordt in februari en maart iedere maandag uitgezonden om 19.3o uur op Nederland 1.

Op de themaportal Gezond24.nl komen gesprekken met patiënten die in deze serie worden gevolgd. Hoe kijken ze terug op hun opname en hoe is het nu met ze?

Plaats een reactie