KamaSutrA beurs introduceert erotiek in 3D

Een bril, loveseats en een groot scherm. De erotische lifestyle beurs KamaSutrA introduceert erotiek in 3D. Dat gebeurt tijdens de volgende editie van de beurs die van 24 t/m 26 september plaats vindt in Jaarbeurs Utrecht. ,,We hebben een speciale bioscoop ingericht die voorzien is van de modernste 3D techniek. Bezoekers kunnen zo nog intenser van erotiek genieten”, aldus woordvoerster Dorien de Monyé.

De KamaSutrA beurs (KSA) bestaat sinds 2000 en blijft zichzelf steeds vernieuwen, zegt De Monyé. ,,Deze bioscoop is daar een goed voorbeeld van. Nooit eerder was een dergelijke 3D cinema op een Nederlandse beurs te zien.” Het erotische lifestyle evenement heeft een grote groep vaste bezoekers. ,,Deze mensen willen verrast worden. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar acts en attracties die in deze behoefte voorzien.” De bioscoop gaat draaien onder de naam ‘Cinema Erotique’. ,,Er zijn drie verschillende ruimtes waarin we films vertonen. Als bezoekers op een bepaalde film zijn uitgekeken dan kunnen ze eenvoudig wisselen van zaal.

We presenteren verschillende genres dus er is voor elk wat wils.” Ook aan comfort is gedacht. ,,We hebben luxe loveseats aangeschaft die garanderen dat mensen relaxed en ontspannen van de beelden kunnen genieten.” Daaraan verbindt De Monyé wel een voorwaarde. ,,De bioscoop is alleen bedoeld voor stellen. Singles worden niet toegelaten.”

Strippers
De erotische cinema is niet de enige nieuwe attractie. Volgens De Monyé zorgen ook de live optredens voor spektakel . ,,De Hongaarse stripster Hopyhe gaat bij ons uit te kleren. Ze weegt ruim 170 kilo dus we verwachten veel hilariteit.” Minstens zo spraakmakend is de show van Samira Summer, stelt ze. ,,Samira was profvoetbalster en besloot haar carrière een nieuwe wending te geven.” De beursbezoekers zijn daar dit weekend getuige van. ,,Ze presenteert een zeer spectaculaire stripact.”

De organisatie van KSA heeft veel geïnvesteerd in de presentatie van de attracties. ,,Overal is moderne LED verlichting aangebracht. Aankleding is tijdens deze editie van KSA belangrijker dan ooit.” In dat kader is tevens nieuw meubilair aangeschaft. ,,In ons Swingerscafé worden bijvoorbeeld alle bedden vervangen door trendy ronde exemplaren.” De belangstelling voor KSA blijft onverminderd groot. ,,De voorverkoop overtreft opnieuw alle verwachtingen. We rekenen dan ook wederom op een succesvolle editie van de beurs.”

Plaats een reactie