Kaaskruller, verdraaid lekker

Voor menig fijnproever is een luchtige krul Tête-de-Moine het lekkerste stukje kaas op aarde. Deze krullen maak je met de Kaaskruller van Boska Holland. Verdraaid lekker! Een culinaire belevenis in een handomdraai. De intense smaak van deze kaas kun je volledig beleven doordat het schrapmes een luchtige krul vormt.

Kaaskruller beukenhout

Draai het mes met de klok mee over de kaas. Na enkele keren ronddraaien vormen zich mooie volle krullen. Een lust voor het oog en een streling voor de tong. De Kaaskruller is speciaal gemaakt om Tête-de-Moine kaas te krullen. De kaas komt zo in contact met veel zuurstof waardoor de karakteristieke smaak ontstaat.

Kaaskruller mahonie

Tête-de-Moine
Tête-de-Moine kaas uit Zwitserland is een heerlijke delicatesse afkomstig uit de Berner Jura. De kaas wordt gemaakt van volle koemelk en is in het jaar 1192 in de abdij “de l’Étoile” voor het eerst geproduceerd. De Bellalay, een andere naam voor Tête-de-Moine, is een stevige geperste kaas met een volle smaak en kruidig aroma. De krullen van deze kaas zijn heerlijk bij een glas fruitige rode wijn.

Kaaskruller marmer

Informatie
De Boska Kaaskruller is er in een beukenhouten, mahonie- en marmeruitvoering. Verkrijgbaar bij kaasspeciaalzaken, kookwinkels, warenhuizen en diverse supermarkten. Er is ook een stolp verkrijgbaar, daarmee blijft de kaas lekker vers. Consumentenprijs vanaf € 19,95.

Kijk voor meer informatie op www.kaaskruller.nl.

Plaats een reactie