Jochem Uytdehaage loopt hard in Bijenkorf Amsterdam

Oud-schaatser Jochem Uytdehaage toont op zaterdag 23 januari in de Bijenkorf in Amsterdam bij het Apple iCentre zijn goede voornemens voor 2010. Onder de noemer ‘Apple iCentre en Goede Voornemens’, staan vanaf deze zaterdag in alle Apple iCentre vestigingen in Nederland loopbanden klaar. Hardlopen om conditie en gezondheid te verbeteren, staat immers bij bijna iedereen bovenaan het lijstje met ‘goede voornemens’. Daarom introduceert Jochem Uytdehaage al hardlopende de hardloopkit van Apple en Nike als ideale training- en motivatiepartner.

Hardloopkit
Met deze actie wil Jochem Uytdehaage bezoekers van alle iCentre winkels in Nederland inspireren en motiveren om de hardloopkit van Apple uit te proberen. Dat kan van zaterdag 23 t/m zondag 31 januari. Bovendien maken alle deelnemers die vertellen wat hun goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn, kans op vele prijzen, zoals een MacBook, één van de 5 iPod nano’s + hardloopkit, een complete hardloopoutfit en 5 gratis iRun clinics.

Muziek afstemmen op looptempo
Met de hardloopkit kunnen hardlopers hun muziek op de iPod afstemmen op het loop- en trainingstempo, hun stappen tellen, het aantal verbrande calorieën tellen, vorderingen online bijhouden, ervaringen delen met andere lopers en hardlooproutes delen. De hardloopkit bevat een Nike+ Sport pakket (een sensor die in verbinding staat met de iPod), een schoenveterhouder en een iPod armband. Gedurende de actieweek geldt de speciale aanloopprijs van 49 euro.

1 gedachte over “Jochem Uytdehaage loopt hard in Bijenkorf Amsterdam”

Plaats een reactie