Jezelf opladen op Ibiza: 5 tips

Heb je dan eindelijk toch besloten en een last minute Ibiza geboekt? Goed nieuws! Ibiza is namelijk onder velen misschien wel bekend als feesteiland; maar kan ook helemaal in het teken staan van de ontspanning. Het is werkelijk waar de mooiste plek om de dagelijkse sleur even helemaal te ontsnappen en lekker te ontspannen. Er is ruimte voor iedereen en alle mogelijkheid om jezelf even lekker terug te trekken. Wat je allemaal kunt doen om jezelf weer even helemaal op te laden op Ibiza, vertellen we je natuurlijk hier.

1. Geniet van de zonsondergang

Hoewel een zonsondergang altijd ontzettend mooi is, brengt Ibiza de zonsondergang toch even naar een ander niveau. Wanneer je bijvoorbeeld Cala Benirras bezoekt, kun je de zon langzaam weg zien zakken in de zee terwij je op de achtergrond voorzien wordt van de sfeervolle tonen van straatmuzikanten. Heerlijk genieten!

2. Bezoek de beachclubs

Beach Clubs zoals de Amante Beach Club in de baai Sol den Serra bieden je allerlei mogelijkheden tot ontspanning. Niet alleen kun je hier heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje, er worden ook nog eens professionele yogalessen gegeven. Na deze lessen kun je mee-eten met het gezonde ontbijtbuffet om vervolgens ontspannen aan je dag te beginnen.

Ibiza zee baai

3. Vind je eigen plekje

Hoewel de bekende stranden en locaties van Ibiza hartstikke druk zijn, heb je er ook alle mogelijkheid om je eigen plekje te ontdekken. Door een scooter te huren kun je kleine weggetjes begaan die je normaal niet zou betreden. En aan het einde van dit soort weggetjes wacht vaak een verrassing; hier vind je namelijk onontdekte baaien en stranden waar je heerlijk kunt ontspannen.

4. Bezoek Don’t panic, it’s Organic

Wil je jouw lichaam even een boost geven met lekker biologisch en super gezond eten? Dan moet je Don’t panic, it’s Organic zeker bezoeken. Groene sapjes, frisse salades en heerlijk gezonde taarten zorgen ervoor dat je alle proteïnen, mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt die jij nodig hebt om je dag vol goede energie te beginnen.

5. Ga een dagje naar het spa

Er zijn maar genoeg spa’s te vinden op Ibiza, en dat is natuurlijk de ideale manier om even heerlijk te ontspannen. Wil je er iets extra speciaals van maken? Boek dan de Cascadas Suspendidas bij spa La Posidonia. Hier geniet je van thalassotherapie op een klif van wel 180 meter hoog! Heerlijk ontspannen en ondertussen genieten van een indrukwekkend uitzicht. Kan het nog beter?

Plaats een reactie