Jeroen Bosch Ziekenhuis organiseert voorlichtingsavond over dementie

Op maandag 31 januari 2011 is er in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, locatie Carolus te ‘s-Hertogenbosch weer een voorlichtingsavond ‘Wat is dementie?’. De avond is bedoeld voor patiënten, familieleden en belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats in de Aula van locatie Carolus, van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De sprekers op deze voorlichtingsavond zijn Mevrouw Breuning, psychiater en mevrouw Afke Kunneman, psycholoog van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zij gaan in op de vraag ‘Wat is dementie?’ en op de mogelijkheden om dementie te behandelen. Na de pauze is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Op locatie Carolus van het Jeroen Bosch Ziekenhuis bevindt zich het Centrum voor Geheugenproblematiek. Dit centrum is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de Reinier van Arkel groep. De voorlichtingsavond is bedoeld voor patiënten bij wie in het Centrum voor Geheugenproblematiek de diagnose ‘dementie’ is gesteld, en hun familieleden. Ook andere belangstellenden zijn echter van harte welkom.

Plaats een reactie