Jeroen Bosch Ziekenhuis opent nieuwe buitenpoli te Rosmalen

0
763

Op maandag 22 augustus 2011 opent het Jeroen Bosch Ziekenhuis een nieuwe buitenpolikliniek in Rosmalen. Deze buitenpolikliniek is tijdelijk gehuisvest aan de Striensestraat in afwachting van de definitieve huisvesting aan De Hoef in Rosmalen. In verband met de sluiting van de locatie Carolus, wilde het ziekenhuis zo snel mogelijk een vervangende voorziening realiseren voor bewoners van Rosmalen en omgeving.

Spreekuren
Op de nieuwe buitenpolikliniek te Rosmalen worden spreekuren gehouden door Oogheelkunde (inclusief Orthoptie en optometrist), Neurologie, Geriatrie en de hartfalenverpleegkundige van Cardiologie. Ook de kinderartsen zijn van plan spreekuur te houden op deze locatie. Het gaat alleen om reguliere polikliniekbezoeken.

Is er aanvullend onderzoek en eventueel een medische ingreep nodig, dan vinden die plaats op de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis aan de Henri Dunantstraat 1 te ‘s-Hertogenbosch. Er is in de tijdelijke voorziening aan de Striensestraat geen bloedprikdienst omdat er bloedprikdiensten in de directe nabijheid zijn. De precieze locatie daarvan is te vinden op www.jbz.nl/prikposten.

Bereikbaarheid
De buitenpolikliniek is gehuisvest in kantorenpand De Roshoeve aan de Striensestraat 35 te Rosmalen. Het telefoonnummer van deze buitenpoli is (073) 553 35 30. U kunt gratis parkeren op het terrein.

Definitieve huisvesting Rosmalen
Medio voorjaar 2012 verhuist de buitenpolikliniek Rosmalen van de Striensestraat naar de definitieve huisvesting aan De Hoef 90 te Rosmalen.