Jeroen Bosch Ziekenhuis en Sodexo sluiten samenwerkingsovereenkomst

Maandag 7 februari 2011 hebben de heren Peter de Kubber (Raad van Bestuur Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Hans Rijnierse (CEO Sodexo Benelux) hun handtekeningen gezet onder een zevenjarige samenwerkingsovereenkomst.

Sodexo Health Care zal met ingang van 1 mei 2011 de diverse horeca- en retailactiviteiten ten behoeve van de patiënten, de bezoekers, de huurders en het personeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis verzorgen. Sodexo gaat in het Jeroen Bosch Ziekenhuis haar gastvrijheidsconcept Moment’to implementeren dat aansluit bij het ambitieniveau van het ziekenhuis en bijdraagt aan een gastvrije ontvangst in het ziekenhuis.

Moment’to wordt toegepast in het ruim opgezette trendy grand café op het Kerkplein, waar gasten zichzelf kunnen trakteren op een royale keuze aan gezonde gerechten, à la minuut bereid. Bij de volledig duurzame coffeecorner ‘Aspretto’ op het boulevardterras, mét uitzicht over de stad, kunnen bezoekers terecht voor een espresso of cappuccino. Ook exploiteert Sodexo de eigentijdse cadeau en take-away shop op de boulevard waar bezoekers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis attenties kunnen kopen.

Plaats een reactie