Jamie, again and again

Op Jamie raken we nooit uitgekeken. Terwijl hij steeds weer nieuwe culinaire grenzen verkent, bijvoorbeeld in de superhit Jamie’s Amerika, blijven zijn klassiekers toppen op eenzame hoogte. Verstoffen doen ze beslist niet! De twee meest inspirerende Jamie’s brengt Kosmos uit in een nieuw jasje: modern, vrolijk en überhip. God bless Jamie!

De basis van het koken en Happy Days met The Naked Chef stonden beide aan het begin van het grote succes dat Jamie Oliver heet.

De basis van het koken is hét handboek voor iedereen die van lekker eten en van koken houdt. Het staat vol met heldere ideeën, no-nonsense adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.

Happy Days draait helemaal om het goede gevoel dat eten kan geven: niet alleen verse ingrediënten en swingende recepten zijn belangrijk. Het gaat ook om plezier hebben, lekker eten en tijd doorbrengen met vrienden.

‘Ik ben heel trots op Happy Days – ik zie het meer als een dagboek dan als een kookboek: het bestaat uit herinneringen aan de afgelopen jaren met kleine ‘‘fusions’’ en ideeën die ik op mijn reizen heb opgedaan.’

Op dit moment reist Jamie door de States op RTL4. Zijn verrassende culinaire avonturen volg je elke dinsdagavond om 22.30 uur in Jamie Oliver’s American Road Trip. Terug in Engeland woont de succesvolste kookboekenauteur ter wereld in London en Essex, met Jools en hun dochters Poppy, Daisy en Petal.

Jamie heeft tien bestsellers op zijn naam staan en heeft ook de Fifteen Foundation opgericht.

Happy Days met De Naked Chef
Jamie Oliver
Paperback, 320 pagina’s
ISBN 978 90 215 4676 6
Prijs: € 19,95

De basis van het koken
Jamie Oliver
Paperback, 336 pagina’s
ISBN 978 90 215 4677 3
Prijs: € 19,95


Plaats een reactie