Jacht op kerstbomen en vuurwerkafval levert in Den Haag beloning op

Een beloning én een kans op mooie prijzen wacht op iedereen die meehelpt afgedankte kerstbomen en vuurwerkresten uit het Haagse straatbeeld te verwijderen. De actie start op vrijdagmiddag 30 december 2011 en wordt vervolgd op maandagmiddag 2 januari tot en met vrijdagmiddag 6 januari 2012.

Om deze variant op de kerstbomenjacht extra spannend te maken, worden er maandagmiddag 2 januari onder alle kinderen die meedoen bij het inzamelpunt aan de Steenwijklaan 20 kaarten verloot voor het Hitz voor Kidz Popconcert. Daar treden artiesten op als Keet, Yes-R, Rachel, Ralf Mackenbach, Lisa, Mano, Monsif, Amy en Shelley.

Jongeren die meedoen aan de actie ‘Vuurwerk en kerstbomen opgeruimd? St(r)aat netjes!’ krijgen in ruil voor alle ingeleverde kerstbomen en zakken vuurwerkresten ‘crownies’. Tussen de crownies zitten bovendien tien gouden codes, waarmee jongeren hoofdprijzen kunnen winnen als kaarten voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag en games voor de Nintendo Wii. De kerstbomen en vuurwerkresten kunnen ingeleverd worden bij twintig inzamelpunten in de stad. De hoop is dit jaar de magische grens van meer dan 10.000 bomen en zakken vuurwerkafval te passeren.

 

Plaats een reactie