Jaarcongres V&VN praktijkverpleegkundigen & praktijkondersteuners op 15 september 2011

Werk je in de huisartsenpraktijk, asielzoekerscentrum, verzorgingshuis of woonzorgcentrum, verpleeghuis of instelling voor verstandelijk gehandicaptenzorg als praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige of doe je een opleiding om in één van deze settings te gaan werken, schrijf je dan nu in voor jouw Jaarcongres op donderdag 15 september 2011 in De Eenhoorn Regardz te Amersfoort.

In één dag heb je de mogelijkheid om veel kennis en praktische ‘tools’ te vergaren. Het belooft een speciaal congres te worden, dat zich onderscheidt van alle andere congressen op inhoud en kwaliteit. Na een spetterende plenaire opening door Wanda de Kanter en Pauline Dekker, longartsen en auteurs van ‘Nederland Stopt! met Roken’ en ‘Motiveren kun je leren’ kan je drie workshops bezoeken van 1½ uur per workshop.

Wij garanderen je bij iedere workshop een inhoudelijke verdieping door een deskundige spreker en praktische tips door een ervaren (praktijk)verpleegkundige/ondersteuner.

Klik hier voor meer informatie over het programma. Het programma is samengesteld door een ervaren congrescommissie bestaande uit Wilma Buesink, Rachel Neijman, Leonie Gilissen en Petra Cornelis onder leiding van Marjan Verschuur – Veltman.

Vanaf nu kan je, je hier , online inschrijven voor het jaarcongres.

Geef je snel op want VOL=VOL.

Regardz Eenhoorin te Amersfoort ligt zeer centraal in het land en ligt pal tegenover het NS-Station Amersfoort en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Regardz, NS en V&VN bieden je een retourtreinkaartje aan voor 20,30 euro ongeacht waar je opstapt. Kom je met de auto, dan kan je parkeren op de eigen parkeerplaats achter Regardz Eenhoorn (wel betaald).

Accreditatie wordt aangevraagd bij V&V en NVvPO.

Plaats een reactie