Isala Publieksacademie

Een betekenisvolle rol spelen op een cruciaal moment in het leven van de patiënt en zijn naasten, zo luidt de missie van Isala, topklinisch ziekenhuis in Zwolle. Een mooi streven, maar hoe doe je dat in de praktijk? Niet alleen door in het ziekenhuis patiënten te behandelen, maar ook door kennis en ervaring te delen buiten het ziekenhuis.

Daarom verzorgt Isala de Publieksacademie: laagdrempelige lezingen over veel voorkomende ziektes en aandoeningen, innovaties en onderzoek. Meer informatie vindt u via www.isalapublieksacademie.nl.

Live-uitzending Isala Publieksacademie


Uitzending: Isala Publieksacademie ‘Help Ik Plas Bloed, wat nu!’ op maandag 14 december 2015 om 19.30 uur.

Uitzending gemist

Bekijk eerdere uitzendingen van Isala Publieksacademie via: www.isala.nl/lezingterugzien.

Isala

Topklinisch ziekenhuis Isala in Zwolle biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben we steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.

Om het niveau van deze zorg zo hoog mogelijk te houden, wordt voortdurend toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan. De specialistische kennis die we in huis hebben, geven we door aan artsen en verpleegkundigen in opleiding.

Meer informatie vindt u via www.isala.nl.