Isa Hoes nieuwe ambassadrice Garnier Nederland

Garnier zet zich vol overtuiging in om vrouwen goed en mooi te laten voelen: een boodschap die we graag laten overbrengen door toegankelijke vrouwen met een natuurlijke schoonheid. We zijn dan ook zeer verheugd dat we mogen aankondigen dat we actrice Isa Hoes als nieuwe Nederlandse ambassadrice van Garnier mogen verwelkomen.

Isa Hoes (44) is een veelzijdig talent en heeft de afgelopen decennia zowel op tv als in het theater en op het witte doek de mooiste rollen vervuld. Haar carrière begon met een rol in de populaire serie Goede Tijden Slechte Tijden, begin jaren ’90. Vanaf dat moment was haar ster rijzende en is zij uitgegroeid tot de zeer gewaardeerde actrice die zij nu is. Na GTST heeft zij o.a. rollen vertolkt in bekende televisieseries als Medisch Centrum West, All Stars en Rozengeur & Wodka Lime. In het theater speelde zij onder andere in stukken als ‘De Minnaar’, ‘Succes’, ‘Nachtmoeder’, ‘Volmaakt geluk’, ‘De gelukkige huisvrouw’ en ‘When Harry met Sally’. Ook heeft Isa meerdere televisieprogramma’s gepresenteerd.

Isa: “Wat een eer om de Nederlandse ambassadrice voor Garnier te mogen zijn! Voor mij staat het merk echt synoniem voor natuurlijke schoonheid, en het is heel toegankelijk’ aldus Isa Hoes. Ik ga dan ook vol trots de missie van Garnier aan!”

Garnier: “Isa representeert precies alle belangrijke waarden waar wij voor staan: ze heeft een stralende, natuurlijke schoonheid en ze is een toegankelijke persoonlijkheid. Ze is behalve een succesvolle, vrolijke en gepassioneerde vrouw, ook een briljant actrice en moeder van een modern gezin. Isa combineert al deze belangrijke rollen en karaktereigenschappen op een talentvolle en genereuze manier. Kortom, zij is bij uitstek de vrouw om de boodschap van Garnier over te brengen!”

Isa Hoes is vanaf vrijdag 4 mei 2012 te zien in de mediacampagne van de ‘UltraLift Uitdaging ‘van Garnier. In de UltraLift uitdaging daagt Isa de Nederlandse vrouwen uit om de UltraLift anti-rimpelverzorging zelf te testen en het behaalde resultaat te meten, aan de hand van een rimpelmeter (een efficiënt hulpmiddel om de vermindering in rimpels aan de hand van afbeeldingen te constateren).

Plaats een reactie