iPhone applicatie voor zwangerschapsinformatie

Zwangerschapp is een nieuwe iPhone applicatie met praktische informatie over zwanger worden, zwanger zijn en de periode na de bevalling. Welke onderzoeken krijg je bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap? Mag je je werktijden aanpassen als je zwanger bent? Wanneer is het nodig de bevalling in te leiden? Hoeveel kraamzorg krijg je vergoed? Zwangerschapp geeft antwoord op al dit soort vragen.

Voor wie?
Zwangerschapp is vooral een praktisch hulpmiddel voor hulpverleners in hun contact met cliënten, zoals maatschappelijk werkers, welzijnswerkers, verpleegkundigen en jongerenwerkers. Met deze applicatie kunnen zij cliënten adviseren en op weg helpen. En Zwangerschapp is ook een bron van informatie voor elke vrouw die in verwachting is of zwanger wil worden.

Welke informatie?
De applicatie bevat alle informatie om u snel te informeren over alle aspecten van zwangerschap. Zwangerschapp gaat over zwangerschap, onderzoek, problemen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd, opvoeding, problemen bij pasgeborenen, moeilijk zwanger worden en ongewenste zwangerschap. Het accent ligt op sociaal-maatschappelijke en medische informatie. Bij deze onderwerpen vindt u ook adressen en websites van relevante organisaties. Via de uitgebreide zoekfunctie vindt u snel de juiste informatie.

Betrouwbare informatie
Stimulansz is verantwoordelijk voor de informatie van Zwangerschapp. Stimulansz heeft jarenlang ervaring in het schrijven van gezondheidsinformatie. Veel ziekenhuizen, GGD’en, MEE-organisaties, apotheken, thuiszorgorganisaties en zorginstellingen maken hiervan gebruik. De informatie is onafhankelijk en neutraal en geschreven in begrijpelijke (klare) taal.

Verkrijgbaar
Zwangerschapp is te koop via de Appstore van Apple en kost €2,99.

Plaats een reactie