Intieme blik achter de schermen van Elise Crombez

Hoe pakken modellen, sporters, dansers het vandaag de dag aan om in een veeleisende omgeving te blijven presteren en tot de top te behoren van hun dicipline? Wat kunnen wij van hen leren en kunnen wij hetzelfde bereiken door hen te model-leren?

Het boek Model – Your Body biedt een intieme blik achter de schermen van het internationaal bekende Belgische topmodel Elise Crombez. Het boek brengt het leven van mensen die uitblinken in een bepaald domein in kaart. De methodes die zij hebben aangeleerd of intuïtief toepassen worden daarbij toegelicht. Hierdoor krijg je een beter beeld over hoe ze leven en worden zij een rolmodel wiens levensstijl ook jij kunt gaan uitproberen.

Belgische topmodel Elise Crombez
Belgische topmodel Elise Crombez.

Dit boek gaat over het zoeken en vinden van de juiste balans, in body en mind. Het is een gids met eerlijke verhalen, oefeningen, praktische tips en tricks die als inspiratiebron en aanknopingspunt dienen om onze body & mind te (re)vitaliseren.

Elise Crombez is een veelgevraagd, internationaal topmodel. Ze werkte onder andere voor Prada, Jill Sander, Dior, Chanel en Louis Vuitton. In 2013 presenteerde ze een reisprogramma op de Belgische televisie.

Koop bij bol.com

Model Your Body, Elise Crombez

Plaats een reactie