Interactieve plattegrond in het St. Anna Ziekenhuis

Het St. Anna Ziekenhuis introduceert als eerste ziekenhuis in de regio het gebruik van deinteractieve plattegrond. Met behulp van deze plattegrond kan de bezoeker voorafgaand aan zijn/haar komst naar het ziekenhuis, op eenvoudige wijze de juiste looproute bepalen en indien gewenst uitprinten. De bewegende weergave maakt de route snel inzichtelijk.

Ook binnen het ziekenhuis kunnen belangstellenden de meest gerichte route (laten) vaststellen en uitprinten. Dat is mogelijk via de receptie bij binnenkomst. Daarnaast kan bij de afdeling patiëntenvoorlichting tijdens de openingstijden gebruik worden gemaakt van twee computers om de route zelf te bekijken en/of uit te printen. Patiëntenvoorlichting is gevestigd in de centrale ontvangsthal van het ziekenhuis.

Services
Eerder dit jaar breidde het St. Anna Ziekenhuis haar services verder uit met de komst van gastvrouwen/heren. Zij ontvangen bezoekers, beantwoorden algemene vragen en begeleiden hen indien gewenst naar de juiste afdelingen binnen het ziekenhuis. Ga voor meer informatie naar www.st-anna.nl/services.

Plaats een reactie