Inloopbijeenkomst borstkankervereniging op 20 april 2011 in Leiden

De regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland organiseert op woensdagavond 20 april aanstaande een inloopavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Diaconessenhuis Leiden, Houtlaan 55 te Leiden (locatie: kapel, te bereiken via de hoofdingang).

De inloopbijeenkomst is bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad) en die behoefte hebben met vrouwen te praten die zelf ervaring hebben met borstkanker. Vragen worden beantwoord, ervaringen uitgewisseld en mogelijke oplossingen worden aan de hand gedaan. Ook worden er praktische informatie en tips gegeven over bijvoorbeeld protheses, aangepaste bh’s en badpakken.

Iedere derde maandagochtend van de oneven maanden en iedere derde woensdagavond van de even maanden worden deze inloopbijeenkomsten in het Diaconessenhuis georganiseerd. Iedereen is welkom op deze bijeenkomsten, dus niet alleen patiënten uit het Diaconessenhuis. De toegang is gratis.

Voor meer informatie over deze inloopochtend kunt u contact opnemen met contactpersoon Marijke Coulier, telefoon 071 – 517 24 95.

Plaats een reactie