Informatiefilm over het werkveld van een seksuoloog

Wat is een seksuoloog? Met welke problemen kun je bij een seksuoloog terecht? En hoe vind je een seksuoloog? Deze vragen worden beantwoord in de film “De seksuoloog”.

De film is bedoeld voor cliënten, verwijzers en hulpverleners. De film bestaat uit korte subfilmpjes naar welke u snel kunt doorklikken. De filmpjes duren allen zo’n 5 minuten. Nieuwsgierig?

Inleiding:

Overige delen van de film
Wil je de andere delen van de film zien, ga dan naar www.nvvs.info/deseksuoloog/

Vorig artikelTU Delft meet dichtheid van botten met licht
Volgend artikelRobert ten Brink opent unieke Huiskamer in Emma Kinderziekenhuis AMC
De Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS) is in 1981 opgericht als een wetenschappelijke vereniging voor iedereen die zich beroepsmatig bezig houdt met seksuologie. Het NVVS bestuur bestaat uit de coördinatoren SH (seksuologische hulpverlening), VPO (voorlichting, preventie, onderwijs) en onderzoek, het concilium sexuologicum en de commissies. De doelstellingen van de vereniging zijn: 1. Het bevorderen van: de kwaliteit, uitwisseling van ervaring, onderlinge afstemming en de noodzakelijke fondsenwerving; 2. Het gevraagd en ongevraagd adviseren bij seksuologisch relevante kwesties; 3. Het bevorderen van nationale en internationale contacten op het gebied van de seksuologie en aanverwante gebieden; 4. Het aanhouden en bijhouden van registers van gekwalificeerde seksuologen SH en VPO.