Informatiestand Hart&Vaatgroep in Medisch Centrum Alkmaar

De Hart&Vaatgroep staat tijdens de Hartweek, van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april 2011 met een informatiestand in Medisch Centrum Alkmaar, bij de hoofdingang. Bestuurders en leden van de Hart&Vaatgroep zijn dagelijks, van 09.00 tot 17.00 uur, aanwezig. Zij verstrekken informatie en beantwoorden vragen over verschillende onderwerpen.

Consumenten krijgen steeds meer keuzes, het zorgveld wordt complexer en de nazorg korter. Er komt veel op mensen af na het constateren van een hart- of vaatziekte. Waar wil ik behandeld worden? Waar vind ik betrouwbare informatie? Hoe kan ik gezond koken en bewegen? Hoe kan ik omgaan met de emoties die mijn aandoening bij mij teweegbrengt? De Hart&Vaatgroep helpt mensen met een hart- of vaatziekte om zelf weloverwogen keuzes te kunnen maken en om hun leven zo in te richten zoals zij dat willen.

De Hart&Vaatgroep is een moderne belangenorganisatie die zich richt op de circa één miljoen mensen met een hart- of vaatziekte in Nederland. Ze ontwikkelt producten en diensten die de zelfredzaamheid van de patiënt vergroten en geeft informatie, organiseert lotgenotencontact, doet aan leefstijlbegeleiding en behartigt de belangen van alle hart- en vaatpatiënten

Plaats een reactie