Informatiemiddag Europese dag van de beroerte

ZGT Almelo en ZGT Hengelo organiseren gezamenlijk een informatiemiddag op de ‘Europese dag van de beroerte’. Deze wordt gehouden op dinsdag 11 mei 2010 in ZGT Hengelo en heeft als titel Een beroerte, en dan? Onderwerpen die aan de orde komen zijn: nazorg en dagbesteding. De middag bestaat uit een informatiemarkt en lezingen.

Belangstellenden voor de informatiemarkt zijn van harte welkom tussen 13.00 en 16.30 uur in de algemene gangen van ZGT Hengelo. Deelnemers aan de markt zijn: CVA Verpleegkundigen, Zorgloket Hengelo, Stichting Informele Zorg, vrijwillige thuiszorg, Interaktcontour, Afasie vereniging, CVA actief, Samen Verder, MEE en Maatschappelijk werk. Medewerkers geven u graag informatie en antwoord op uw vragen.

Er zijn twee lezingen: ‘Vrije tijd en hobby’, verzorgd door een medewerker van Interaktcontour en ‘Cognitieve veranderingen’, verzorgd door Niels Farenhorst, psycholoog ZGT. De lezingen zijn aaneengesloten en vinden plaats in de Albert Schweitzerzaal van ZGT Hengelo van 14.00 tot 14.45 uur, met een herhaling om 15.15 tot 16.00 uur. Voor de lezingen kunt u zich aanmelden per e-mail: patientencommunicatie@zgt.nl of telefonisch: 0546 69 58 06 / 0546 69 34 85

Plaats een reactie