Informatiedag over HBO-opleiding MBRT in het Catharina-ziekenhuis

Op zaterdag 5 februari 2011 organiseert het Catharina-ziekenhuis van 09.45 tot 12.15 uur een informatiedag over de vierjarige HBO-opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT). Deze praktijkopleiding combineert medische zorg met techniek.

De opleiding HBO-MBRT leidt op voor vier verschillende werkvelden: radiologie, radiotherapie, nucleaire geneeskunde en echografie. De opleiding duurt vier jaar, waarbij je als duale student een leerarbeidsovereenkomst hebt met het ziekenhuis en werkzaam bent in een van de werkvelden. Je solliciteert op een afdeling van jouw keuze, waar je gedurende de hele opleiding aan het praktijkgedeelte werkt. Lerend werken in de praktijk en leren op school wisselen elkaar af. Door opdrachten, taken en stages ben je na vier jaar opgeleid voor alle werkvelden binnen de MBRT.

Vooropleiding
De opleiding MBRT is onder andere geschikt voor mensen die in het bezit zijn van een havo-, vwo- of mbo-diploma. Een vooropleiding met het profiel ‘Natuur & Gezondheid’ of ‘Natuur & Techniek’ geeft de beste aansluiting. De opleiding start eind augustus 2011. De theorie wordt verzorgd door Fontys Hogeschool Eindhoven en de praktijk door het Catharina-ziekenhuis. Tijdens de opleiding ontvangt de student een salaris.

Aanmelden voor de informatiedag kan via het mailadres infosollicitatie@cze.nl

Plaats een reactie