Influencer of the Year Award uit de Gezondheidszorg voor Elmer Mulder

Tijdens het jaarlijkse ‘StrategiePlatform Gezondheidszorg’ is Elmer Mulder, voorzitter Raad van Bestuur VUmc, verkozen tot Influencer of the Year. De verkiezing kwam tot stand na uitgebreide interviews en een schriftelijk onderzoek van het StrategiePlatform Gezondheiszorg onder beslissers uit de sector.

In het Figi Theater te Zeist ontving de heer Mulder op 26 november de prestigieuze award in bijzijn van zo’n 90 senior beslissers uit de top van de sector. De aanwezigen brachten bij aanmelding voor het event hun stem uit op één van de vier kandidaten voor de award. Naast Elmer Mulder waren dit jaar ook Hans Büller (Erasmus MC), Louise Gunning-Schepers (Academisch Medisch Centrum) en Emile Lohman (UMC St. Radboud) genomineerd.

Eén van de reacties van de stemmers geeft een goed beeld van de reden van de nominatie van dhr. Mulder: “Het VUMC is in beweging, waarin nieuwe kansen en ontwikkelingen zich opdoen en zij deze met beide handen aangrijpen. De heer Mulder is er in geslaagd om samen met zijn overige bestuursleden deze ontwikkelingen in goede banen te leiden”

Elmer Mulder is zeer vereerd met het winnen van de Award. Hij ziet het tevens als een compliment voor de gehele organisatie, zijn collega bestuurders en medewerkers van het VUmc. ‘Een prijs als deze accentueert ook het belang van leiderschap, ik onderschrijf en waardeer dat omdat onze sector meer dan ooit behoefte heeft aan leiderschap met werkelijke betekenis.’

Plaats een reactie