In aflevering 3: Esther heeft een burn-out

We leven een leven van onvoltooide of nooit gevoerde gesprekken. Juist bij familieleden die je heel dierbaar zijn, dichtbij je staan en die je denkt heel goed te kennen, is het vaak moeilijk bepaalde onderwerpen aan te snijden. Je wilt de ander geen verdriet doen, denkt het antwoord al te weten, het juiste moment om de vraag voor te leggen was nooit daar of je bent bang voor het antwoord.

In de serie ‘In de familie’ worden deze lastige vragen wel gesteld.

Frans Bromet
In het tweede seizoen van ‘In de familie’ filmt Programmamaker Frans Bromet moedige mensen met herkenbare familieverhalen.Het resultaat is een vervolg op deze succesvolle serie vol bijzondere en toch heel gewone ontmoetingen, over opvoeding, ruimte geven en ruimte krijgen, teleurstellingen en onvoorwaardelijke liefde.

In Aflevering 3 van ‘In de familie’ op 21 september 2010 om 21.20 uur op Nederland 2 o.a. het verhaal van: Esther en Mirjam

Esther (42) heeft een burn-out. Ze maakt zich zorgen om haar hoogzwangere zusje Mirjam (39). Ze vraagt zich af hoe ze de zorg voor haar kinderen gaat combineren met haar baan zonder ook een burn-out te krijgen. Beide zussen worstelen met de vraag: waar draait ’t werkelijk om in het leven?

Meer informatie: www.ntr.nl/indefamilie

Plaats een reactie