In 84 dagen een gezonde en slanke leefstijl! Jij.valtaf.nl

Voor veel mensen is afvallen een van de moeilijkste dingen die er is. Overal liggen de verleidingen op de loer en voor je het weet heb je toch weer een taartje bij de koffie besteld of die zak chips opengetrokken… Maar heb je nu echt genoeg van de verschillende maten in de kast en die kilo’s te veel? Jij.valtaf.nl!, vol lekkere dagmenu’s, recepten, praktische adviezen en tips, zorgt ervoor dat afvallen leuk en makkelijk wordt! De combinatie met www.valtaf.nl, waar je nog veel meer informatie én steun bij andere afvallers vindt, maakt het tot een uniek ‘afval-kookboek’.

Gezonde leefstijl
Het is onomstotelijk bewezen dat crashdiëten niet gezond zijn, dat je er niet van afvalt en er vaak zelfs alleen maar zwaarder van wordt. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat een verandering van leefstijl de enige manier is om gewicht te verliezen, ook op de lange termijn. Jij.valtaf.nl! is uitermate geschikt om een nieuwe start te maken. In 84 dagen leer je jezelf met dit boek een nieuwe en gezonde leefstijl aan, die je ook kunt volhouden als je het boek uit hebt.

Dat motiveert!
De menu’s en recepten zijn makkelijk, écht lekker en bovendien smakelijk gefotografeerd. Daarnaast kun je op www.valtaf.nl een persoonlijk begeleidingsprogramma samenstellen en tips, recepten en buddy’s vinden. Deze combinatie zorgt dat Jij.valtaf.nl! heel motiverend werkt om gewicht te verliezen. Niet voor niets heeft de website al 300.000 bezoekers per maand, die samen inmiddels meer dan 220.000 kilo kwijt zijn!

jijvaltaf1

Jij.valtaf.nl!
Freya Zuidervaart
Prijs: € 19,50
Formaat: 28 x 21 cm
Omvang: 144 pagina’s
ISBN: 978 90 6611 650 4

Plaats een reactie