ikkrijgeenkind.nl helpt aanstaande ouders

0
542

Op 21 december 2011 is het online platform www.ikkrijgeenkind.nl gelanceerd. Op het platform worden aanstaande ouders op een leuke manier aan het denken gezet over de financiële gevolgen van het krijgen van een kind. Aanstaande ouders vergeten tijdens de zwangerschap en na de bevalling namelijk vaak belangrijke financiële zaken te regelen. Men is druk bezig met het inrichten van de kinderkamer en het kopen van kinderkleding, maar ziet het nadenken over verzekeringen, en bijvoorbeeld een spaarplan over het hoofd. “Ikkrijgeenkind” is een initiatief van verzekeraar WitGeld.

Vermakelijk, praktisch en interactief
Op ikkrijgeenkind.nl vinden aanstaande ouders in één handige, en vermakelijke checklist alle informatie die ze nodig hebben. De ouders in spé vinden er praktische tips over kinderopvang en andere vormen van kostenbesparingen. Als laatste worden aanstaande ouders er met behulp van interactieve vragen aan het denken gezet over hoe zij de toekomst zien voor hun kind.

Naast de website kan men ook terecht op www.twitter.com/ikkrijgeenkind en www.facebook.com/ikkrijgeenkind voor de laatste nieuwtjes, onderzoeksresultaten, tips, video’s en om te discussiëren over verschillende stellingen.