Ik hoor wat jij niet hoort; 24 uur per dag herrie in je hoofd

Woensdagavond 31 augustus 2011 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS) i.s.m. het Meander Medisch Centrum in Amersfoort een bijeenkomst over tinnitus (oorsuizen).

Iemand met tinnitus hoort voordurend geluiden in het hoofd. Dat kan variëren van een zachte ruis tot een harde piep. Tijdens de bijeenkomst wordt er ingegaan op de oorzaken, behandelmethodes en vertelt men uit eigen ervaring. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Meander Medisch Centrum Amersfoort, locatie Elisabeth, Ringweg Randenbroek 110, 3816 CP Amersfoort. De zaal gaat om 19.15 uur open. Start van de bijeenkomst om 20.00 uur. Sprekers: de heer P. van der Ende (ervaringsdeskundige NVVS) en de mevrouw dr. E.H. van den Akker (kno-arts Meander Medisch Centrum Amersfoort). De bijeenkomst is toegankelijk voor mensen met tinnitus, partners en andere geïnteresseerden.

Aanmelden
Toegang alleen na aanmelding bij de NVVS via e-mail n.vandalen@nvvs.nl of telefoonnummer (030) 635 40 07. De entree bedraagt € 3,- per persoon. NVVS-leden hebben gratis toegang. Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

Plaats een reactie