(IJs)strijdt u mee?

Zoals u weet is gezondheid een groot goed voor mij. Het gaat mij er niet alleen om dat kinderen en volwassenen gezond zijn, maar dat ook blijven. Naast goede voeding en een gezonde levensstijl, zoals matig gebruik van alcohol en niet roken, is voldoende bewegen hierbij onmisbaar. Met enthousiasme stort ik me dan ook in de IJsstrijd.

De IJsstrijd is de sponsorschaatstocht die de Nierstichting op zaterdag 26 februari organiseert in Biddinghuizen. GGD Nederland doet mee met een schaatsteam om geld in te zamelen voor dit goede doel. Wij kunnen hier namelijk ‘bewegen is gezond‘ rechtstreeks combineren met een goed doel. Die kans laat ik natuurlijk niet voorbij gaan.

In totaal moet er 200 km worden geschaatst. Een kleine afstand als je ziet wat je ermee kunt bereiken. Iedereen kan de Nierstichting erg helpen met een kleine moeite. Als u zelf niet kunt schaatsen, kunt u een team, bijvoorbeeld dat van ons, sponsoren of gewoon doneren.

Laat u van uw strijdlustige kant zien en steun de sponsorschaatstocht van de Nierstichting. Kijk voor meer informatie of een donatie op www.ijsstrijd.nl.

Het is bijna lente, maar laten we zijn allen nog een keer de winterstrijd aangaan!

Laurent de Vries
Laurent de Vries is directeur van GGD Nederland, de koepelorganisatie van de Gemeentelijke of Gemeenschappelijke Gezondheidsdiensten in Nederland.

Plaats een reactie