Iedere ochtend vrij inloopspreekuur Borstkanker in het Slotervaartziekenhuis

Vanaf maandag tot en met vrijdag kunnen vrouwen die zich zorgen maken over een borstafwijking, in overleg met hun huisarts, tussen 08.30 en 12.00 uur zonder afspraak terecht op de Mammapoli van het Slotervaartziekenhuis.

Tijdens de oktober Borstkankermaand hebben veel vrouwen gebruik gemaakt van het inloopspreekuur van de Mammapoli van het Slotervaartziekenhuis. Daarom is besloten dit spreekuur een permanent karakter te geven.

Diagnose in 1 dag
Op één dag wordt de vrouw gezien door de borstkankerchirurg, worden foto’s en een echo gemaakt en een punctie verricht. De diagnose is meestal dezelfde dag bekend, zodat er niet dagenlang in spanning op de uitslag gewacht hoeft te worden.
Het Slotervaartziekenhuis kent geen wachttijd voor een borstoperatie. De operatiedatum kan in overleg met de betrokkene binnen 2 tot 3 weken gepland worden.

Mammapoli

U kunt op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur de Mammafoon bellen op nummer 020 512 5006 of bellen met de Mammapoli op telefoonnummer 020 512 5103 of 020 5125132.

U kunt ook kijken op www.slotervaartziekenhuis.nl/mamma-poli voor meer informatie. Het Slotervaartziekenhuis is gevestigd aan de Louwesweg 6 in Amsterdam

Plaats een reactie