Ibiza Bootcamp Club

0
775

Na de Verenigde Staten zijn bootcamp trainingen ook op Nederlandse bodem definitief een hype. Deze intensieve sportmethodiek, ontstaan in het Amerikaanse leger, brengt grote groepen mensen in no time in conditie en vorm.

The Shoe Club combineert de populaire trainingsvorm en de geliefde zomerlocatie van veel Nederlanders tijdens een uniek evenement; Ibiza Bootcamp. Van 17 tot en met 23 juli 2011 geven acht exclusieve Bootcamp Club instructeurs full body workouts op verschillende stranden van Ibiza.

Het ‘Witte Eiland’ is een plek van uitersten. Relaxen, zonnen, drankjes en feesten gaan hand in hand. De ideale spot om tevens de sportieve vakantiegangers de mogelijkheid te bieden de slippers of high heels even aan de kant te schuiven en met een paar sportschoenen hun favoriete workout niet te missen.

They’re going to Ibiza
Het eiland Ibiza, bootcamp trainingen en The Shoe Club zijn geliefd bij een trendy groep mensen. Voor de eigenaar van The Shoe Club, Berry van den Assem, reden genoeg om deze fijne elementen samen te voegen. “Het leek ons gaaf alle vakantievierende fashionistas en -istos te trakteren op een onvervalste Bootcamp workout.

Hier gaat onze trendy doelgroep voor: relaxen, feesten, maar altijd oog voor het uiterlijk, lijf en gezondheid. Het feest is compleet!” Ibiza Bootcamp – This year Ibiza goes All (work!)out – wordt georganiseerd door The Shoe Club. In samenwerking met The Bootcamp Club, Berry de Mey Nutrition, Fitness Partners, Restaurant Las Palmas, M.O.E.S. (My Own Exercise Support) en Cruyff Classics.

Vorig artikelKennemer Gasthuis optimaliseert prostaatkankerzorg
Volgend artikelB-cellen aangrijpingspunt voor therapie Sjögren’s syndroom
De Shoe Club is een jonge schoenenwinkel met een oppervlakte van 300m² op de Meent in Rotterdam. Landelijk staat de schoenenwinkel sinds 2009 op de kaart met de grootste UGG Australia shop-in-shop van de Benelux. Hier is de complete collectie van het Australische merk verkrijgbaar. Inclusief UGG Australia accessoires (de ‘cold weather’ en ‘outerwear’ lijn). In Rotterdam wordt de Shoe Club gezien als het ‘jongere zusje’ van Van den Assem Schoenen. Dit familiebedrijf met negen schoenenwinkels bestaat al 100 jaar. De Shoe Club opende acht jaar geleden haar deuren op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Het is een goed geassorteerde schoenenwinkel met mooie merken die zich richt op de doelgroep 20-45 jaar. Naast dames- en herenschoenen, is er ook een kinderlijn. Na vijf jaar werd het oude pand te klein en betrok de Shoe Club de ruime boetiek op de Meent.