Hollands Kustpad wordt voor één dag Hollands KUSpad

Wat is er romantischer dan met je lief op stap langs duin en strand? Daarna warme thee met (kaneel)kussens, zoenen, hartjes en ander zoets. Dat kan: zondag 14 februari in de natuurvriendenhuizen langs het Hollands Kus(t)pad. Op deze Valentijnsdag is de thee heet tussen 14.00 en 17.00 uur. Kies voor een gastvrije ontvangst in het lieflijke Bergen aan Zee, het stoere Wijk aan Zee of onvermoed Hoek van Holland. Laat je bloed stromen langs het Hollands KUSpad en neem je ‘sweety pie’ mee voor de thee.

Het Hollands Kustpad is een beroemd lange afstand wandelpad (LAW 5-2/5-3) van 213 kilometer langs de Noordzee. De Hollands Kustpad wandelgids beschrijft de route en brengt het landschap tot leven. Wandelaars gaan zo meer zien in de omgeving.

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari is deze gids de hele dag tegen actietarief (€15,20) te koop in de drie natuurvriendenhuizen langs het Hollands Kustpad:
♥ Bergen aan Zee: het Zeehuis: Verspijckweg 5
♥ Wijk aan Zee: Banjaert: Burg. Rothestraat 53 a
♥ Hoek van Holland: August Reitsmahuis: Nieuwlandsedijk 160

♥ Zie voor uitgebreide informatie en mogelijkheden: www.kuspad.nl
♥ Zie voor wandelmogelijkheden ook www.nivon.nl/wandeltweedaagse

Nivon
Het Nivon is een netwerk voor natuur en cultuur. Onze deuren staan open voor mensen die zich verwant voelen met onze vrijwilligersvereniging en activiteiten op het gebied van duurzame recreatie, natuurbeleving en cultuur, lokaal maar ook internationaal. Nivon is een echte vrijwilligersorganisatie voor jong en oud. Nivon-vrijwilligers beheren 4000 kilometer aan langeafstandswandelroutes, waaronder het Hollands Kustpad (213km) en het Pieterpad (490 km). Vrijwilligers runnen ook de natuurvriendenhuizen en –kampeerterreinen van het Nivon waar leden en niet-leden kunnen overnachten. Daarnaast begeleiden vrijwilligers reizen in binnen- en buitenland. Kijk op www.nivon.nl voor meer informatie.

Plaats een reactie