Hoe kom ik van die angsten af?

Veel jonge mensen hebben last van angst- en paniek gevoelens en lopen soms vast in zorgelijke gedachten. Dat is niet zo vreemd omdat er op een bepaalde leeftijd heel veel in je lijf verandert, zowel lichamelijk als geestelijk.

Als je het idee hebt dat deze gevoelens de overhand krijgen en je de controle erover gaat verliezen wordt het tijd iets te ondernemen. Je kunt zelf aan de slag gaan en je kunt hulp zoeken bij je ouders, leerkrachten of een counseler.

Met dit werkboek kun je door middel van eenvoudige, maar doeltreffende activiteiten voorkomen dat angst en verwarring je leven gaan beheersen. Het leert je omgaan met de dagelijks terugkerende onzekerheden en helpt je met het opbouwen van een positief zelfbeeld.

Ook vind je tips voor aanvullende hulp en steun als je dat nodig hebt. Ga aan de slag en laat je niet langer verlammen door dwanggedachten. Een hulpboek voor jongeren vanaf 12 jaar.

Vrijheid

Auteur
Lisa Schab is Master of Social Work en Licensed Clinical Social Worker. Zij werkt al twintig jaar als zelfstandig therapeut met clienten met uiteenlopende levensproblemen. Haar specialisaties zijn eetproblemen, angst en depressie, echtscheiding en familieproblemen. Daarnaast schrijft zij help- en werkboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen met als achtergrond haar brede therapeutische ervaring. Ook geeft zij trainingen aan professionals.

Boekgegevens
Titel: Hoe kom ik van die angsten af?
Subtitel: Vaardigheden en technieken om je te helpen omgaan met angst en zorgen
Auteur: Lisa M. Schab
ISBN: 9789085606079
Aantal pagina’s: 184
Prijs: € 19.90
Inkijken: Inhoudsopgave (PDF), Boekpreview (PDF)

Bekijk op bol.com

Plaats een reactie